27-åringen bygde et lite trehus – men interiøret er større enn du tror!

0
1306

9

Utseende alene kan være villedende! Fordi det er ting som virker veldig enkle eller små, men som fortsatt skjuler små skatter. Dette er absolutt tilfellet med dette attraktive trehuset, som fra utsiden ser ut som et enkelt hageskur. Men interiøret er fortryllende.

Det er verket til Rebecca Grim, 27 år gammel, som blir betatt av denne typen mini-hus og bestemte seg for å bygge sitt eget trehus, hvor lite det måtte være. Hjulpet av en oppfinnsom tømrer har hun realisert drømmen sin!

Rebecca er yogalærer og lette etter et fint, rolig sted å slappe av og leve i harmoni med naturen. Hun kaller sitt elskede hjem “Keva”, som refererer til det hindustanske ordet Kevala, som betyr stille, rent og enkelt. Dette ordet passer perfekt til dette huset, og disse bildene illustrerer det.

9

Huset måler 21,5 med 21,5 kvadratmeter. Imidlertid virker plassen mye større på grunn av designen og det tilpassede interiøret. Og rommet er 4,5 meter høyt, noe som også gjør en forskjell.

Rebecca forklarer at det å koste huset koster totalt 50 000 dollar (omtrent 450 000 NOK).

9

Hun brukte mange triks for å lage mye lagringsplass, noe som gjorde huset veldig enkelt å bo i, selv når hun har gjester. Alle vinduskarmer kan brukes til oppbevaring eller til å sitte.

9

“Jeg har ikke besøkende hele tiden, men det kan til og med være ti mennesker i huset mitt. En sommerkveld satt vi til og med på terrassen med 30 personer. »

9

Kjøkkenet er vakkert og fullstendig optimalisert. Rebecca elsker keramikk og klarer å lagre enkelt.

9

Og klær…. Heldigvis er et vakkert skap designet for dette!

9

Hun blander gammelt med nytt i stil, rustikke elementer og moderne teknologi. Badet er fullt utstyrt.

9

Soverommet ble bygget i mellometasjen i den 4,5 meter høye stuen. Takvinduene lar Rebecca se på stjernene om natten.

9

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here